Ons doel

Dierenkliniek Lopikerwaard is een zeer toegankelijke dierenartsenpraktijk. Al tientallen jaren zijn we gevestigd aan de Wielsekade in Lopik waar we op een fijne manier ons werk kunnen doen.

We behandelen de meest voorkomende aandoeningen bij huisdieren. We beschikken over goede diagnostische middelen en hebben een volledig uitgeruste operatiekamer met gasnarcose en bewakingsapparatuur. Tevens hebben we de beschikking over zeer goede verwarmde recovery lokalen om geopereerde dieren zo comfortabel mogelijk wakker te laten worden.

Van oudsher komen onze klanten uit Lopik en Benschop en de overige plaatsen uit de Lopikerwaard. De laatste jaren komen er ook steeds meer klanten uit de grote steden en plaatsen van de randstad. Dit veelal vanwege onze zeer goede service en gunstige tarieven. We merken dat deze nieuwe klanten tevreden zijn omdat ze terug blijven komen. Dit is voor ons een bevestiging dat we de goede zorg leveren die van ons verwacht wordt.

Dierenkliniek Lopikerwaard hoopt er op dat u ons het vertrouwen geeft. Wij zullen ons uiterste best doen om u en uw huisdier te helpen en u het vertrouwen terug te geven.

Met vriendelijke groet en graag tot ziens,  het team van Dierenkliniek Lopikerwaard.